0850 888 84 93 info@vizefix.com
Hemen Ara
BAŞVURU YAP

Avusturya Çalışma Vizesi

Avusturya Çalışma Vizesi

Genellikle 90 günden fazla süreli başvurularda tercih edilmelidir. Amacınızı belirten, resmi makamlarca onaylanmış bir belgenin öncelikle bulunması şartı ile istenen ek evraklar ile başvuru yapılabilir. Amerika, İngiltere gibi bazı ülkeler standart turist vizelerini en az 6 ay olarak verdikleri için, 6 aya kadar olan ziyaretleriniz için çalışma vizesi yerine turist vizesine de başvurabilirsiniz. Fakat bu zaman zarfında yapacağınız iş, araştırma ya da çalışmadan bir gelir elde edecekseniz çalışma vizesine başvuru yapmalısınız. Çalışma vizesine başvuru yapabilmeniz için en önemli unsur, yapacağınız iş, çalışma ya da araştırmayı kanıtlayıcı belgelerdir. İş sözleşmeleri, şirket ya da okullardan alınan kabul belgeleri bunlara en iyi örneklerdir.

Uzman danışmanlarımıza 0850 888 84 93 numaralı ücretsiz hattımızdan ulaşarak, ya da randevu formu’ nu doldurarak işlemlerinizi başlatabilir, detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.